Zondag 22 februari: solidariteitsmars van joden en moslims

Aanstaande zondag 22 februari vindt er een solidariteitswandeling van joden, moslims en eenieder die zich wil aansluiten plaats in Amsterdam, georganiseerd door Salaam Shalom. De wandeling begint om 15.00 bij de Dokwerker op het Jonas Daniël Meijerplein, en wordt afgesloten met een bezoek aan de Al Kabirmoskee aan de Weesperzijde. Spread the word!

 

OVER DE SOLIDARITEITS WANDELING: Na de bezetting van de moskee in Leiden door anti-moslim extremisten, de anti-Islam en anti-moskee protesten in Gouda, de noodzaak tot beveiliging rond de synagoges, organiseren Moskee Al Kabir en Salaam-Shalom Amsterdam de Solidariteits-Wandeling van Joden & Moslims, van Synagoge naar Moskee op 22 februari a.s. in Amsterdam.

 

De wandeling start bij de Dokwerker, op het Jonas Daniël Meijer Plein en eindigt bij/wordt afgesloten met een bezoek aan de Moskee Al Kabir aan de Weesperzijde. In de Moskee zullen wij verwelkomd worden met koffie, thee en een hapje. En er zal een gesprek plaatsvinden met de Imam, de moskeebezoekers, vrijwilligers van de moskee en met het Moskee bestuur.

Comments are closed.