Staakt-het-vuren en vredesonderhandelingen

Kom je ook naar de Dam in Amsterdam om te demonstreren voor vrede in Oekraïne? Zaterdag 25 februari 2023 van 14.00 tot 15.00. De demonstratie wordt georganiseerd door Peace SOS en gesteund door vele vredeorganisaties. Het leven van mensen moet gespaard worden. De oorlog moet stoppen. Dat kan door een staakt-het-vuren en vredesonderhandelingenderhandelingen

De oorlog in Oekraïne duurt nu al een jaar, althans afhankelijk van wat je als het begin neemt. Er zijn 7.110 burgers gedood en 11.547 mensen gewond volgens de UN Hoge Commissaris voor de Mensenrechten, dit is een onderschatting. General Mark Miley geeft een schatting van 40.000 burgers die omgekomen zouden zijn. Er zijn volgens Miley ongeveer 100.000 Russische soldaten en ongeveer 100.000 2Oekraïense soldaten omgekomen of gewond geraakt in de oorlog (BBC).

 Wij willen graag dat het leven gekoesterd wordt. Het leven van mensen moet gespaard worden. We vinden dat de oorlog moet stoppen. Dat kan door een staakt-het-vuren en vredesonderhandelingen. We willen vrede, liefde en licht. Voor een Oekraïne, een Wereld Waarin Alle Kinderen Kunnen Spelen.

 Neem voor de vredesdemonstratie gerust hartjes en afbeeldingen van vredesduiven mee. Het evenement is gratis en vindt plaats tegenover het Paleis op de Dam. We maken een stiltekring, afhankelijk van de situatie.

Comments are closed.