Kinderen vonden de dood in Gaza

Opnieuw zijn onschuldige vrouwen, mannen en kinderen de voornaamste slachtoffers van Israelische agressie.
Als samenwerkingsverband Rotterdam voor Gaza, hebben wij zojuist –via de Stichting Palestina- € 5.000 gedoneerd  aan het Dar Essalam ziekenhuis in Khan Younis voor noodzakelijke medicijnen en noodmateriaal.
Door deze giften is een enorm gat hebben geslagen in ons noodfonds; en de noodzaak om dat gat te dichten voor een volgende catastrofe is helaas maar al te reëel.
Daarom roepen we jou,, maar via jou ook je vrienden, relaties, geliefden en verwanten op, een financiële bijdrage te leveren: Stichting Palestina, IBAN: NL94 INGB 000 6360364, onder vermelding van “Noodhulp Gaza

Onderaan het artikel bijlage vind je een QR code die je ook kunt gebruiken om verder te verspreiden. Hij staat ingesteld op €10, maar dat bedrag kan je desgewenst heel simpel veranderen en er een hoger of lager bedrag van maken.

Onze stichting is ANBI erkend door de Nederlandse Belastingdienst, dus giften zijn fiscaal aftrekbaar.Kijk op www.rotterdamvoorgaza.nl voor meer informatie over het samenwerkingsverband en de (medische) acties.

Wil je zelf ook meedoen aan de collecte voor hulp aan onze projecten in Gaza die van 28 augustus tot en met 3 september in Rotterdam wordt gehouden, meld je dan nu aan bij Anita Risseeuw (arisseeuw@upcmail.nl). Nieuwe collectanten zijn bikkelhard nodig.

Comments are closed.